Banner 980x90

Amatu atstās Jēkabpils 2.vidusskolas direktors

Jelgava, 2.jūl., LETA. Jēkabpils 2.vidusskolas Aleksandrs Deinis līdz ar jaunā mācību gada sākumu atstās amatu, aģentūra LETA uzzināja Jēkabpils pašvaldībā.

Darba attiecības tiks pārtrauktas pēc Deiņa iniciatīvas.

"Jau tuvākajā nākotnē skolu sagaida ļoti lielas pārmaiņas - pilnīga skolas telpu rekonstrukcija un Jēkabpils izglītības iestāžu reorganizācija -, kas tiešā veidā skars Jēkabpils 2.vidusskolu. Skolai esmu veltījis lielāko daļu sava mūža, strādājot ar pilnu atdevi un enerģiju, tāpēc labi zinu, cik daudz laika un spēka tas prasa. Tīri profesionāli es uzskatu, ka ir īstais laiks, lai manā vietā nāktu kāds jauns, enerģisks un izglītots cilvēks, kas šos procesus varēs kā uzsākt, tā arī novest līdz galam," savu lēmumu skaidrojis direktors.

Jēkabpils domes priekšsēdētājs Raivis Ragainis (LZP) atzinis, ka pašvaldībai Deiņa lēmums bija ļoti negaidīts.

"Deiņa kungs, strādājot Jēkabpils 2.vidusskolā, daudzu gadu garumā ir ieguldījis ne vien lielu darbu skolas attīstībā, bet var droši teikt, ka tas ir viņa mūža darbs, par ko esam ļoti pateicīgi. Ceram, ka arī turpmāk viņš mūs atbalstīs un palīdzēs ar padomu," paudis domes priekšsēdētājs.

Darba attiecības ar Deini tiks pārtrauktas, sākot jauno mācību gadu, un jau tuvākajā laikā pašvaldībā tiks izsludināts konkurss uz Jēkabpils 2.vidusskolas direktora amatu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)