Banner 980x90

Autoservisa pakalpojumi. "Autoserviss.lv"

Autoserviss Rīgā "Automeistars.lv" piedāvā plašu piedāvājumu klāstu vieglajām automašīnām. Auto tehnisko stāvokli ietekmē laikapstākļi, tehniskie apstākļi, iekārtu nolietojums un ceļu satiksmes negadījumi.

Autoserviss Rīgā

Autoserviss Rīgā "Automeistars.lv" piedāvā plašu piedāvājumu klāstu vieglajām automašīnām. Auto tehnisko stāvokli ietekmē laikapstākļi, tehniskie apstākļi, iekārtu nolietojums un ceļu satiksmes negadījumi.

Autoserviss Rīgā palīdzēs uzlabot un uzturēt auto tehnisko stāvokli. Jāatceras, ka servisu vajadzētu apmeklēt savlaicīgi un regulāri, lai mazinātu auto remonta izmaksas nākotnē un neriskētu ar savu drošību uz ceļa.

Autoserviss Rīgā "Automeistars.lv" piedāvā riepu montāžu, transmisijas remontu, dzinēja remontu, metināšanas darbus, dzesēšanas sistēmas remontu, ritošās daļas remontu, bremžu sistēmas remontu, elektronikas remontu, savirzes regulēšanu, lukturu regulēšanu, virsbūves remontu un krāsošanas darbus.

Autoserviss Rīgā "Automeistars.lv" parūpēsies par automašīnas tehnisko stāvokli operatīvi un profesionāli, veicot jebkāda veida remontdarbus un apkopi. Autoservisā iespējams veikt jebkādas markas un izlaiduma gada auto remontu.

Savirzes regulēšana

Savirzes regulēšana pieejama autoservisā "Automeistars.lv". Autoserviss piedāvā riteņu ģeometrijas regulēšanu dažādu tipu automobiļiem, tai skaitā arī komerctransportam. Darbs tiek veikts ar jaunāko FASEP Winlogic 3D ģeometrijas sistēmu, kas ļauj darbus veikt ātri, precīzi un kvalitatīvi.

Savirzes regulēšana ir viens no populārākajiem servisa pakalpojumiem. Riteņu savirze ir to novietojums attiecībā pret zemi un braukšanas virzienu. Pareiza savirzes regulēšana nodrošina labāku auto veiktspēju, stabilitāti un vadāmību uz ceļa – tātad drošību un augstāku komforta līmeni. Regulēšanu būtu nepieciešams veikt divas reizes gadā – pirms ziemas un vasaras braukšanas sezonām.

Savirzes regulēšana pilnībā atmaksājas, jo tādā veidā, pirmkārt, tiek pagarināts riepu mūžs. Jaunas riepas būs jāpērk retāk. Pareizi regulēta savirze samazinās slodzi uz ritošās daļas detaļām, samazinot remonta izdevumus.

Samazinās arī degvielas patēriņš. Protams, tiek saudzēta arī šofera izturība – savirzes regulēšana uzlabo auto vadāmību, tā padarot braukšanu patīkamāku un mazāk nogurdinās šoferi.

Motora remonts

Motora remonts ir ļoti būtisks – to nepieciešams veikt savlaicīgi. Dzinējs ir viens no vissarežģītākajiem automašīnas agregātiem. No motora tehniskā stāvokļa ir atkarīga tā jauda, degvielas un eļļas patēriņš, kā arī visa automobiļa ekspluatācija. Tāpēc visā automobiļa ekspluatācijas laikā ir ļoti svarīgi savlaicīgi ievērot un novērst visus, tā atsevišķo mehānismu un sistēmas darbības traucējumus, kā arī veikt savlaicīgas apkopes.

Motora remonts visbiežāk tiek veikts tad, ja nepieciešams nomainīt nodilušu vai saplīsušu motora siksnu. Kopumā problēmas ar motoru ir trešajā vietā pēc gadījumiem, kad uz autoceļiem tiek izsaukta autopalīdzība. Par bojātu motoru var liecināt slāpšana, izmainījusies dzinēja skaņa, nevienmērīga auto gaita, no motora piloša eļļa.

Motora remonts tiek veikts, izjaucot dzinēju, mainot vai atjaunojot defektācijas detaļas, saliekot, regulējot un visbeidzot to testējot.

Lasiet vairāk: www.automeistars.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)