Banner 980x90

Būvmateriālu tirdzniecība. SIA "Profcentrs"

Ēku siltināšanas produkti palīdzes samazināt siltumenerģijas zaudējumus. Pareizi veikta siltumizolācija ēkas ārējām sienām var samazināt apkures izmaksas par aptuveni 30%, kā arī ļauj uzturēt māju siltu ziemā, bet vēsu vasarā.

Ēku siltināšanas produkti

Ēku siltināšanas produkti palīdzes samazināt siltumenerģijas zaudējumus. Pareizi veikta siltumizolācija ēkas ārējām sienām var samazināt apkures izmaksas par aptuveni 30%, kā arī ļauj uzturēt māju siltu ziemā, bet vēsu vasarā. Ēku siltināšanas produkti ir arī dabai draudzīgi – siltinot ēku, apkurei tiek izmantots mazāk kurināmā un atmosfērā izdalās mazāk oglekļa dioksīda (CO2).

Ēku siltināšanas produkti – tie ir gan siltumizolācijas apmetumi, gan siltumizolācijas stiprinājumi.

Zem siltumizolācijas slāņa var maskēt maznozīmīgus bojājumus un plaisas sienās un ar ārējo apmetumu un fasāžu krāsām nodrošināt barjeru pret laika apstākļiem un dot jaunu izskatu fasādēm. Piemēram, "Ceresit" sistēmas fasādes nodrošina labu izolāciju, garantē augstāko kvalitāti un labāko vizuālo efektu.

Kvalitatīvai un ilgmūžīgai siltumizolācijas materiālu piestiprināšanai – visām pamatnēm, visiem siltumizolācijas materiāliem, visām fasāžu siltināšanas sistēmām – kompānija "EJOT" piedāvā pilnu materiālu, ierīču un darbarīku komplektu šo darbu veikšanai. Vienotu sistēmas komponentu – siltumizolācijas plākšņu, līmēšanas un armēšanas maisījumu, dībeļu, profilu un armēšanas sietu – izmantošana ļauj sasniegt teicamu rezultātu, jo komponenti precīzi pielāgoti viens otram.

Ēku siltināšanas produkti pieejami būvmateriālu un apdares materiālu veikalā "Profcentrs".

Lasiet vairāk: http://www.profcentrs.lv/produkcija

Fasāžu apmetumi

Fasāžu apmetumi uzlabos visas ēkas kvalitāti, kā arī veidos estētisku ēkas tēlu. Fasāde ir ikvienas mājas redzamākā daļa, kas rada pirmo iespaidu ikvienam garāmgājējam. Ir svarīgi, lai ēkas vizuālais tēls ir kvalitatīvs un estētiski baudāms. Skaista fasāde liecina par mājas saimnieka rūpīgo un kārtīgo attieksmi. Fasāžu apmetumi palīdzēs pagarināt nama mūžu.

Fasāžu apmetumi izdaiļo fasādes virsmu, rada pabeigtības iespaidu un aizsargā ēku no klimatiskajiem apstākļiem. Fasāžu apmetumi arī uzlabo ēkas izolācijas īpašības, nodrošina tās pienācīgu aizsardzību pret ūdens iesūkšanos un turklāt piešķir ēkai estētiski patīkamu izskatu.

Fasāžu apmetumi galvenokārt sastāv no neorganiskiem elementiem kristālu vai pulvera formā – marmora, kvarca, kaļķakmens un smiltīm. Būtiskākais, ar ko atšķiras dažādi apmetumi, ir tiem pievienotā saistviela. Apmetumi var būt minerāli, akrila, silikāta, silikona, silikāta-silikona un elastomēru. Atšķiras arī to faktūras, piemēram, ar "akmentiņu" vai "ķirmjveida" faktūru. Pamatā apmetums ir faktūra, kura pārklāj virsmu biezā kārtā.

Lasiet vairāk: http://www.profcentrs.lv/produkcija

Fasāžu renovācijas produkti

Fasāžu renovācijas produkti ļauj atjaunot un uzlabot ēku vizuālo tēlu un to siltumtehniskos rādītājus. Renovācijas rezultātā ēkai samazināsies siltumenerģijas patēriņš un līdz ar to arī apkures rēķins.

Fasāžu renovācijas produkti palīdz aizsargāt ēkas konstrukcijas no apkārtējās vides iedarbības un paildzina ēkas mūžu.

Fasāžu renovācijas produkti paredzēti tādiem darbiem kā, piemēram, apmetuma atjaunošana, formu un veidojumu atjaunošana, dažādu elementu remonts, siltināšana.

Piemēram, fasāžu renovācijas produkts Ceresit CO 81 lietojams injekcijās ar spiedienu un bez spiediena esošā ķieģeļu mūrī, lai aizblīvētu kapilārus un smalkas plaisas un nepieļautu turpmāku mitruma kapilāro pacelšanos. To var izmantot arī sienu ārējo un iekšējo plakņu hidroizolēšanai.

Lasiet vairāk: http://www.profcentrs.lv/produkcija

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)