Banner 980x90

Cūciņa Pepa – bērnu iemīļots tēls, kas iedzīvināts arī rotaļlietu veidolā

Daudzu multfilmu tēli kļūst tik populāri un bērnu iemīļoti, ka tie ātri vien nonāk arī rotaļlietu veikalu plauktos kā figūriņas, mīkstās mantiņas vai kā apdruka uz dažādām bērnu precēm un apģērbiem. Cūciņa Pepa ir viens no šādiem multfilmu tēliem, kas bērnudārznieku vidū iemīļots jau daudzus gadus, tāpēc arī rotaļlietas ar cūciņas Pepas tematiku ir aktuālas. 

Dažādas bērnu preces un rotaļlietas ar cūciņas Pepas simboliku varat iegādāties interneta veikalā xsrotallietas.lv.
          • Cūciņas Pepas figūriņu komplekti. Cūciņa Pepa, viņas ģimenes locekļi un draugi figūriņu veidā ir lieliska izvēle bērna rotaļlietu klāsta papildināšanai. Ar figūriņām iespējams izspēlēt dažādas lomu spēles, atdarināt multfilmā redzētās situācijas un izdomāt pašiem savas. Figūriņas var darboties dažādās vidēs, ko arī var iegādāties e-veikalā, piemēram, virtuvē, klasē vai mājā.
          • Galda spēles ar cūciņu Pepu. Galda spēles ir izglītojoša un jautra izklaide bērniem. Galda spēles var pielāgot bērna vecumam, spējām un interesēm. Ja bērnam patīk cūciņa Pepa, varat iegādāties, piemēram, spēļu kārtis ar cūciņu Pepu, profesiju spēli vai puzli. Iemīļotais tēls mudinās bērnu darboties ar spēli un padarīs šo spēlēšanās procesu daudz aizraujošāku.
          • Grīdas puzles ar cūciņu Pepu. Interneta veikalā var iegādāties arī grīdas puzli ar cūciņas Pepas tematiku. Ja bērnistabā tiek veidota vide, kas piemērota mazai cūciņas Pepas fanei, tad grīdas puzle tajā ļoti labi iederēsies. Puzle arī būs kā grīdas siltinājums un mīksta virsma, uz kuras rotaļāties.

Kā vēl iepriecināt mazos cūciņas Pepas fanus
Ja jūsu atvasei patīk cūciņa Pepa, tad varat viņu iepriecināt ne tikai ar piemērotām rotaļlietām, bet arī citos veidos iesaistot ikdienā šo iemīļoto tēlu. Lūk, dažas noderīgas idejas!
• Izdrukājiet krāsojamās lapas un uzdevumus ar cūciņu Pepu.
• Nopērciet vecumam piemērotas grāmatas par cūciņu Pepu.
• Dzimšanas dienā rīkojiet tematisko Pepas ballīti.
• Pasūtiet svētku torti ar cūciņas Pepas dekorācijām.
• Skatieties multfilmu kopā ar bērnu un pēc tam to pārrunājiet.

Kāpēc bērniem patīk animācijas filmiņa par cūciņu Pepu
"Cūciņa Pepa" ir animācijas seriāls par cūciņu ģimeni, kurā ir tētis, mamma, meita Pepa un dēls Džordžs. Vēl multfilmā darbojas daudzi citi dzīvnieki un viņu ģimenes, kas dzīvo pilsētiņā un tās apkārtnē, piemēram, trušu, kaķu, aitu, poniju ģimenes. Multfilma iekarojusi bērnu sirdis ar savu viegli uztveramo saturu, īso formātu un jautrajām situācijām, kas attēlo ikdienu gan Pepas mājās, gan bērnudārzā, gan ceļojumos un daudzās citās ikdienišķās un arī neparastās situācijās. 

Skatoties animācijas filmiņu kopā ar bērnu, vecākiem ir iespēja pēc tam redzēto pārrunāt ar bērnu, izsakot savu viedokli par šo tēlu rīcību un izvēlēm. Pepa un viņas brālis ne vienmēr rīkojas pareizi, bieži ir nepaklausīgi un pat nekaunīgi kā jau visi bērni, bet tas nenozīmē, ka redzētais negatīvi ietekmēs bērnus. Ja vecāki ar bērnu saturu pārrunā, tad tā ir laba iespēja mācīties un uzlabot savas sociālās un komunikācijas prasmes, pašiem izvērtēt, kāda rīcība būtu vēlama, bet kā labāk nerīkoties. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)