Banner 980x90

Eksperti mežu pirkšanas jomā

Grūti, protams, noteikt, kurš ir tas brīdis, kad cilvēks kļūst par kādas jomas ekspertu vai speciālistu, taču viens ir skaidrs – jo bagātāka pieredze, jo uzticamāks šāda eksperta viedoklis. Tas pavisam noteikti attiecas arī uz tādām lietām kā mežu pirkšana un pārdošana, jo, ja vēlaties meža vērtēšanu vai pārdošanu, ir svarīgi pieaicināt uzņēmumu, kuram ir liela pieredze mežu pirkšanas jomā. 

Viens no uzņēmumiem, pie kura ieteicams vērsties, pavisam noteikti ir MRS Vidzeme, jo te strādājošie cilvēki patiesi ir savas jomas speciālisti ar vairāku gadu garumā uzkrātu darba pieredzi. Vēl jo vairāk – šis uzņēmums pārzina meža cenas Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, tātad pieredze ir mērāma ne tikai laikā, bet arī teritorijā, ko MRS Vidzeme pārzina. 

MRS Vidzeme būs īstais partneris, ar ko sadarboties ne tikai, ja vēlaties pārdot savu meža gabalu, viņi var palīdzēt arī citos veidos, piemēram: 
• izvērtējot šī brīža tirgus situāciju, MRS Vidzeme var sniegt novērtējumu jūsu mežam vai cirsmai;
• MRS Vidzeme var palīdzēt jums atrast īsto meža pircēju;
• uzņēmums arī konsultē mežu īpašniekus par cirsmu, jaunaudžu vai vienkārši mežu novērtējumiem. 

Meža cenas, ko piedāvā MRS Vidzeme, svārstās no 600 eiro līdz 20 000 eiro par hektāru, kas jau vien liecina par iespēju plašumu. Uzņēmums pērk mežu un pērk cirsmas arī gadījumos, kad meža īpašumā ietilpst lauksaimniecībā izmantojama zeme, turklāt mežs, ko piedāvājat, var būt arī daļēji izstrādāts. 

MRS Vidzeme savu darbību balsta četros būtiskos aspektos: pirmais, protams, ir vislabākā iespējamā cena. Šis uzņēmums pērk mežu, cirsmas un meža zemi par augstāko cenu. Otrā būtiskā lieta ir pieredze, un tā nu šim uzņēmumam patiesi ir, jo Latvijā un mūsu Baltijas kaimiņvalstīs – Lietuvā un Igaunijā – MRS Vidzemnieks saimnieko jau kopš 2000. gada. Trešā lieta neapšaubāmi ir uzticami klienti – to, ka klienti un uzņēmums, ar ko viņi sadarbojas, patiešām ir uzticami, apliecina, piemēram, tas, ka savas pastāvēšanas laikā uzņēmumā MRS Vidzeme ir noslēgti vairāki simti mežu pirkšanas līgumi. Tas taču ir iespaidīgi, vai ne?

Un ceturtā – taču ne mazāk svarīgā – vērtība ir sadarbība, kas ļauj nodrošināt labākos cenu piedāvājumus visdažādākā veida mežiem, cirsmām un meža zemei. MRS Vidzeme darbojas globāli – viņu sadarbības partneri ir no citām valstīm, kas ļauj nodrošināt tādas mežu pirkšanas cenas, kas ir krietni augstāk par vidējo rādītāju mežu pirkšanas un pārdošanas darījumos.  

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)