Banner 980x90

"Forevers" ieguldīs 200 000 eiro loģistikas bāzes Jēkabpilī modernizācijā un rekonstrukcijā

Rīga, 11.jūl., LETA. Gaļas pārstrādes uzņēmums "Forevers" ieguldīs 200 000 eiro loģistikas bāzes Jēkabpilī modernizācijā un rekonstrukcijā, aģentūru LETA informēja kompānijā.

"Forevers" pārstāvji norādīja, ka paredzēts palielināt loģistikas sistēmu efektivitāti, izveidojot jaunas pārkraušanas rampas un mehānismus, kas ļaus paātrināt veikto darbu ātrumu un kāpināt centra efektivitāti, kā arī plānots gandrīz divas reizes paplašināt noliktavas telpas. Loģistikas bāzē plānots nomainīt arī komunikācijas sistēmas un veikt teritorijas labiekārtošanas un infrastruktūras darbus.

Tāpat plānots, ka loģistikas centra modernizācija pavērs iespēju stiprināt "Forevers" produkcijas realizāciju Lietuvā, kas ir viens no uzņēmuma stratēģiskajiem mērķiem tuvākajā nākotnē. Šobrīd Jēkabpils loģistikas centrs ir viens no uzņēmuma reģionālajiem punktiem, no kura tiek veiktas piegādes pamatā uz Vidzemes, Zemgales un Latgales novadiem.

"Loģistikas vadības procesu pilnveidošana tiek darīta ar mērķi stiprināt uzņēmuma konkurētspēju un efektivitāti. Uzņēmumam no laika gala ir bijis svarīgi pārvaldīt un sekot līdzi katram darbības posmam, sākot no produkcijas ražošanas līdz tirdzniecībai, un šajā ķēdē loģistikai ir ārkārtīgi liela nozīme. Ņemot vērā, ka katru gadu palielinām "Forevers" veikalu skaitu, kas nozīmē arī lielāku produkcijas realizāciju mājas tirgū, loģistikas bāzes modernizācija ir likumsakarīga. Cerīgi raugos arī uz eksporta izvēršanu Lietuvā, kur šobrīd pilotprojekta ietvaros esam sākuši tirgot nelielu produkcijas apmēru," teica "Forevers" valdes loceklis Andrejs Ždans.

Loģistikas centra modernizācijas projektu iecerēts noslēgt 2019.gadā.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka "Forevers" apgrozījums 2017.gadā, pēc provizoriskiem datiem, salīdzinājumā ar 2016.gadu pieauga par 10%, sasniedzot 34,95 miljonus eiro. Auditētie kompānijas 2017.gada finanšu rezultāti pagaidām nav publiskoti.

"Forevers" reģistrēts 1996.gadā, un tā pamatkapitāls ir 1,306 miljoni eiro. Uzņēmumam ir ražotne Rīgā, kā arī filiāles Jēkabpilī un Saldū. "Forevers" ražo desas, cīsiņus, kūpinājumus, kā arī svaigas gaļas produkciju. "Forevera" vienīgais īpašnieks ir Ždans.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)