Banner 980x90

"Gods kalpot mūsu Latvijai" tiek pie mēra vietnieka amata Jēkabpils domē

Jelgava, 25.okt., LETA. Šodien par Jēkabpils domes priekšsēdētāja vietnieku ievēlēts vienīgais no "Gods kalpot mūsu Latvijai" domē ievēlētais deputāts Aivars Kraps, aģentūra LETA uzzināja domē.

Kraps kļuvis par vietnieku tautsaimniecības jautājumos, aizstājot aizsaulē aizgājušo Andri Rutko (S).

Domes priekšsēdētāja Raivja Ragaiņa (LZP) virzītais Kraps amatam bija vienīgais kandidāts. Par viņa iecelšanu amatā nobalsoja astoņi deputāti, bet 13.Saeimā ievelētais Kaspars Ģiģens (KPV LV) bija pret.

"Ceru, ka mūsu darbs būs veiksmīgs un iesāktie projekti tiks turpināti. Tāpat ceru, ka vietnieks spēs strādāt iedvesmojoši un pavisam drīz būs uzlabojumi gan darbā ar kapitālsabiedrībām, gan sadarbības partneriem un, protams, pats lielākais uzrāviens būs nepieciešams projektu attīstības nozarē," pēc vietnieka apstiprināšanas paudis Ragainis.

Kā ziņots, 13.Saeimas vēlēšanu dienā, 6.oktobrī, 57 gadu vecumā mūžībā devies Jēkabpils domes deputāts Rutko. Domē viņš ieņēma arī priekšsēdētāja vietnieka tautsaimniecības jautājumos amatu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)