Banner 980x90

Ir labi baudīt dzīvi ar lielo karoti!

Foto: Salasnovads.lv
Foto: Salasnovads.lv
Izgaršojot pilnu karoti ar zemeņu saldējumu, ienāk prātā, cik sen nav būts Sēlijas pusē! Saldā zemene karotē vedina uz pārdomām par Salas novada ģerboni, kur tai atvēlēta galvenā loma. Dzīves garšu baudot, ir vērts doties uz Salas novadu! Tur Daugavas apskaloto Sēlpils pilskalnu vēsturnieki uzskata par seno sēļu novada centru.

Atbilstoši nosaukumam novadam savdabību piešķir virkne salu. Viena no tām Daugavai ir lielākā – Sakas sala jeb kā vietējie saka Vidsala, aizņemot 8,9 km² teritorijas. Uz salas mīt gandrīz 100 iedzīvotāju un strādā jo daudzi Salas pagasta uzņēmumi.

Salas novads kalpos kā diena atpūtas starp steigu un nebeidzamajiem darbiem, pilna smaidīgu cilvēku un elpu aizraujošu neskartās un autentiskās dabas atšķirību.

Lielo dzīves karoti ir vērts paķert līdzi, piedaloties Salas novada svētkos maijā, bet jūlijā ar garšu var baudīt dižos Daugavas svētkus Zvejnieklīcī!

Salas novada pašvaldība
Susējas 9, Salas pag., Salas nov.
Tālr. 29156210 
E-pasts: referente@salas.lv 
www.salasnovads.lv 

(Ekskursijas, velonoma, kanoe laivu noma, peintbols, brīvdienu māju pakalpojumi)

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)