Banner 980x90

Jaunākās tehnoloģijas ādas skaistumam un veselībai klīnikā "Era Esthetic"

Lāzerdermatoloģijas klīnika "Era Esthetic" sniedz lāzerdermatoloģijas un estētiskās dermatoloģijas pakalpojumus atbilstoši jaunākajiem zinātniskajiem standartiem, sasniedzot lielisku estētisko rezultātu. Klīnikas darbā tiek izmantotas tikai progresīvas tehnoloģijas, kas sniedz drošību un komfortu procedūru laikā. Procedūras veic pieredzes bagāts un augsti kvalificēts personāls. 

Plašs lāzerdermatoloģijas pakalpojumu klāsts
Modernās lāzeriekārtas, kas tiek izmantotas klīnikas darbā, ļauj veikt selektīvas un precīzas procedūras ādas estētikai, ārstēšanai un dažādu iedzimtu vai iegūtu nepilnību mazināšanai un likvidēšanai. 

Populārākie klīnikā pieejamie lāzerdermatoloģijas pakalpojumi ir: 
• lāzerepilācija;
• asinsvadu bojājumu un apsārtumu ārstēšana;
• pigmenta plankumu likvidēšana;
• dzimumzīmju un citu veidojumu noņemšana ar lāzeru;
• striju likvidēšana;
• tetovējumu noņemšana;
• nagu sēnītes ārstēšana ar lāzeru u.c.

Klīnikā var saņemt pieredzējušu dermatologu konsultācijas, lai atrastu optimālākos risinājumus ādas problēmu ārstēšanai, kā arī ādas atjaunošanai un kopšanai. "Era Esthetic" ārstu zināšanas papildina jaunākās paaudzes tehnoloģijas un plašs pakalpojumu spektrs, kas ļauj novērst praktiski jebkuru ādas problēmu.

Procedūras ādas atjaunošanai un nepilnību novēršanai
Klīnikas speciālisti pārzina un savā ikdienas darbā izmanto efektīvākās aparātprocedūras estētiskajā medicīnā un drošākās injekciju metodes, kas palīdz mazināt ādas novecošanās pazīmes, atjaunot ādu un novērst nepilnības. 

Klīnikā pieejamo estētisko procedūru klāsts ir tiešām plašs:
• biorevitalizācija ar hialuronskābes injekcijām;
• ādas un matu atjaunošana ar plazmu;
• sejas ovāla atjaunošana ar ELOS tehnoloģiju;
• ādas kopšana ar skābekli;
• aknes ārstēšana ar gaismas terapiju;
• celulīta ārstēšana un apkārtmēra samazināšana ar VelaShape;
• pastiprinātas svīšanas ārstēšana u.c.

Inovatīva klīnika ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi
Lāzerdermatoloģijas klīnika "Era Esthetic" ir slavenās Lietuvas klīnikas tīkla pārstāve, kas darbojas Latvijā kopš 2015. gada. Klīnika piedāvā daudzu gadu pieredzi Baltijas valstīs, inovācijas estētiskās medicīnas jomā un labākos estētiskos rezultātus katram klientam.

Klīnika ir reģistrēta Veselības ministrijas Veselības inspekcijā kā ambulatora medicīnas iestāde, kas var sniegt dermatoloģijas pakalpojumus un ir specializējusies estētiskajā dermatoloģijā un lāzerdermatoloģijā.

"Era Esthetic" klīnikas telpas iekārtotas tā, lai katrs klients justos mājīgi un nepiespiesti, nevis kā medicīnas iestādē. Katrs apmeklētājs tiek laipni sagaidīts, saņem vislabāko apkalpošanu un augstākās kvalitātes estētiskās un lāzerdermatoloģijas pakalpojumus.

Jaunums – lāzeru zobārstniecība "Era Esthetic Dental"
Klīnika "Era Esthetic" nesen palašinājusi savu darbību un atvērusi Latvijā pirmo lāzeru zobārstniecības klīniku. Šajā klīnikā tiek nodrošinātas zobu un mutes ārstēšanas procedūras ar modernākajām tehnoģijām – jaunās paaudzes lāzeru sistēmu Fotona LightWalker AT S, kas aizsākusi jaunu ēru zobārstniecībā. 

Tagad pacienti var ne tikai nesāpīgi ārstēt dažādas zobu slimības, bet arī saudzīgi izbalināt zobus pat par sešiem toņiem vienā piegājienā. Lāzera zobārstniecība ir arī daudz drošāka, jo ļauj izvairīties no rotējošo instrumentu izmantošanas, nav vajadzīga anestēzija, kā arī šī metode ir īpaši piemērota pacientiem no augsta riska grupām, piemēram, pacientiem ar samazinātu imunitāti, senioriem, kas cieš no vairākām sistēmiskām slimībām, un tiem, kas lieto asins atšķaidīšanas zāles.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)