Banner 980x90

Jēkabpilī norisināsies "Lūša Kausa 2018" izcīņa hokejā

Daugavpils, 17janv., LETA. Sestdien, 20.janvārī, no plkst.10 Jēkabpils Meža parkā uz aizsalušās Radžu ūdenskrātuves norisināsies hokeja turnīrs "Lūša Kauss 2018", aģentūru LETA informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldībā.

Turnīrā piedalīsies komandas pa četriem spēlētājiem laukumā plus divi rezervisti. Spēle sastāvēs no diviem puslaikiem pa septiņām minūtēm katrs. Sacensības notiks divās vecuma grupās: bērni - no sešiem līdz 13 gadiem, jaunieši un pieaugušie - no 14 gadiem un vecāki.

Minimālais ekipējums - hokeja nūja un ķivere. Komandu dalības maksa bērnu grupā - pieci eiro no komandas, jauniešu un pieaugušo grupā - desmit eiro no komandas.

Pasākuma gaitā spēlētājiem un to atbalstītājiem būs iespēja izvizināties ar pūsli trosē veikparka teritorijā, pasildīties pie ugunskura, kā arī uzcept līdzi paņemtās desiņas un citus našķus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)