Banner 980x90

Jēkabpilī vīrieti nodūrušajai jaunietei groza apsūdzību uz smagāku

Daugavpils, 15.janv., LETA. Krimināllietā, kurā kāda jauniete apsūdzēta par vīrieša noduršanu konflikta laikā Jēkabpilī, pabeigta tiesu izmeklēšana, aģentūra LETA noskaidroja Jēkabpils rajona tiesā.

Nākamā tiesas sēde nozīmēta uz 8.februāri, kad apsūdzētā teiks pēdējo vārdu. Jaunietei apsūdzība celta pēc Krimināllikuma 116.panta - slepkavība.

Sākotnēji viņa bija apsūdzēta pēc Krimināllikuma 125.panta 3.daļas - par tīšus smagus miesas bojājumus, kas kļuva par iemeslu cietušā nāvei - , bet pēc tam prokurore grozīja apsūdzību uz smagāku.

Par šādu likumpārkāpumu vainīgajai personai paredzēts sods ar mūža ieslodzījumu vai ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz divdesmit gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Izmeklētāji uzskata, ka 2016.gada 29.aprīlī apsūdzētā persona, atrodoties savā dzīvesvietā Jēkabpilī, savstarpēja konflikta laikā ar viņai pazīstamu vīrieti dusmu uzplūdā tīši divas reizes ar virtuves nazi iedūra viņam krūšu kurvja priekšdaļā un vēderā.

Minētie miesas bojājumi cietušajam vīrietim radīja stipru iekšēju asiņošanu, viņam zaudējot 1,8 litrus asiņu. Vīrieša nāve iestājās dažās minūtēs notikuma vietā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)