Banner 980x90

Jēkabpils novadā plānots dubultot bērna piedzimšanas pabalstu un atbalstu represētajiem

Rīga, 22.janv., LETA. Ceturtdien, 24.janvārī, Jēkabpils novada dome lems par grozījumiem saistošajos noteikumos, kas paredz dubultot pabalstu represētām personām un nacionālās pretošanās kustības dalībniekiem, kā arī atbalstu par bērna piedzimšanu, aģentūra LETA uzzināja domē.

Paredzēts, ka ar grozījumiem saistošajos noteikumos "Par materiālās palīdzības pabalstiem Jēkabpils novadā" līdz 300 eiro līdzšinējo 150 eiro vietā tiks palielināts pabalsts ģimenēm par bērna piedzimšanu. Tāpat plānots no 50 līdz 100 eiro palielināt pabalstu represētām personām un nacionālās pretošanās kustības dalībniekiem.

Pašvaldība aprēķinājusi, ka pabalstu palielināšanai 2019.gada budžetā tai papildus būs nepieciešami 4250 eiro.

Vēl līdz trešdienas pēcpusdienai par plānotajiem grozījumiem savu viedokli pašvaldībā aicināti izteikt iedzīvotāji.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)