Banner 980x90

Jēkabpils pašvaldība par 220 000 eiro pārdos zemes īpašumu uzņēmumam "Gaujas koks"

Jelgava, 20.sept., LETA. Jēkabpils pašvaldība par 220 000 eiro pārdos nekustamo īpašumu, kas sastāv no divām zemes vienībām, SIA "Gaujas koks", nolēma Jēkabpils domes deputāti.

Nekustamais īpašums Zīlānu ielā 93a sastāv no divām zemes vienībām, kopā tas ir teju 16 hektārus plašs. Īpašums pieder pašvaldībai, taču uz tā atrodas 11 būves, kas ir "Gaujas koka" īpašumā.

Pašvaldībai zemes vienības nav nepieciešams funkciju veikšanai, tāpēc nolemts tās atsavināt. Atbilstoši likumam pašvaldībai piederošo zemesgabalu, uz kura atrodas citai personai piederošas būves, var pārdot tikai būvju īpašniekam, šajā gadījumā kokrūpniecības uzņēmumam.

Saskaņā ar pašvaldības nekustamo īpašumu novērtēšanas komisijas lēmumu īpašumam Zīlānu ielā 93a noteiktā nosacīta cena ir 220 000 eiro. Par šādu summu arī plānots slēgt pirkuma līgumu ar "Gaujas koku".

Jau vēstīts, ka "Gaujas koks" pērn strādāja ar 60,838 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 7,5% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga par 44,2% un sasniedza 3,225 miljonus eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Kompānijas vadība norāda, ka, neraugoties uz neapmierinošo situāciju Latvijas darbaspēka tirgū, kura problemātika izteikti jūtama reģionos, kompānija aizvadītajā gadā spēja sasniegt 60,838 miljonu eiro apgrozījumu un 3,225 miljonu eiro peļņu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)