Banner 980x90

Jēkabpils speciālisti piedalīsies Baltijas pilsētu savienības konferencē

Jekabpils.lv
Jekabpils.lv

Jēkabpils pilsētas pašvaldības speciālisti piedalīsies Baltijas pilsētu savienības (The Union of Baltic Cities) XIII galvenajā konferencē, kas no 27. līdz 30.oktobrim norisināsies Gdiņā, Polijā.

Konference veltīta labās prakses piemēriem modernu un ilgtspējīgu risinājumu ieviešanai visās pilsētvadības sfērās un kopīgo projektu rezultātu analīzei, pilsētas informācijas portāls Jekabpils24.lv uzzināja Jēkabpils pilsētas pašvaldībā. Tāpat konferences ietvaros notiks arī savienības valdes vēlēšanas nākamajam divu gadu periodam, jaunās stratēģijas apstiprināšana, kā arī sasniegto rezultātu analīze. Konferencē piedalīsies vairāk nekā divi simti dalībnieki no vairāk kā deviņdesmit apvienībā esošajām pilsētām.

Jēkabpils pilsētas pašvaldību pārstāvēs Pilsētsaimniecības departamenta direktors Raits Sirmovičs, Attīstības un investīciju nodaļas vadītājas vietniece Inga Virsnīte un Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece Laura Afanasjeva.

Baltijas pilsētu savienība apvieno vairāk kā simts pilsētas no desmit Baltijas jūras reģiona valstīm. Tā dibināta 1991. gadā Gdaņskā, lai veicinātu Rietumeiropas (Vācijas, Skandināvijas) un Austrumeiropas pilsētu sadarbību. Jēkabpils pilsētas pašvaldība ir Baltijas pilsētu apvienības  sastāvā kopš 1997.gada.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)