Banner 980x90

Kā sakomplektēt savi sapņu virtuvi?

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Virtuves izvēle ir visgrūtākais un tajā pašā brīdī visinteresantākais process. Izvēloties virtuvi ir jāpārzina ļoti daudz nianses, lai gala procesā virtuve izskatītos ideāli.

Izvēloties modulēt virtuvi ar virtuves skapīšu palīdzību, tev noteikti jāizvēlas veikals ar visplašāko sortimentu un vislielāko pieredzi. Ieskaties mūsu plašajā sortimentā ŠEIT!

Konkurence šajā nozarē ir liela, bet pamanīsIt, ka lielākā daļa uzņēmumu piedāvā virtuves risinājumus, kas var maksāt pat vairākus tūkstošus eiro. Mēs tev piedāvāsim sakomplektēt virtuvi no virtuves skapīšiem par saprātīgu cenu.

Kā sagatavoties pirms virtuves skapīšu izvēles?
Pirms sāksiet komplektēt savu virtuves iekārtu, ir jāizmēra virtuvi. Atceries, ka katrs cm ir no svara, tāpēc ļoti būtiski ir izmērīt visu rūpīgi. Kad būsi izmērijis telpu, nosaki, cik lielu virtuvi vēlies. Izdomā, vai iekārta būs pa vienu sienu vai arī tu vēlies stūra virtuvi. Kad esi izmērījis telpu un sapratis, cik lielu virtuvi vēlies, pārbaudi, vai tavas sienas un grīdas ir taisnas. Tas ir ļoti būtiski, jo, izvēloties virtuves galda virsmu, ir svarīgi, lai tā būtu precīza līdz pēdējam mm. Tāpat arī ar grīdām, jo, ja grīdas nav vienādas, tad ir jāizvēlas virtuves iekārta, kurai var noregulēt kājiņas. Kad esi visus šos soļus izdarijis, tad jāsaprot, kādas iekārtas integrēsit virtuvē - ja tas būs krāns, trauku mašīna, veļasmašīna, tad visām šīm vietām ir vajadzīga ūdens un kanalizācijas padeve. Ieteicams iekārtas izvietot tuvāk pie izejām, bet mūsdienās var iegādāties izvadu pagarinājumus un var pieslēgt iekārtas no jebkuras vietas. Integrējot elektroniskās iekārtas, atceries, ka visām ierīcēm būs nepieciešamas ligzdas. Ierīko arī papildus 2-3 ligzdas mazajām elektroniskajām iekārtām, tādām kā tējkanna, mikseris un citām. Ja esi ievērojis visus šos soļus, tad vari sākt meklēt virtuves skapīšus.

Kā izvēlēties sev piemērotus virtuves skapīšus?
Virtuves skapīšu izvēle - tas ir ļoti individuāli. Bet mums ir pāris ieteikumu tev: kad sāc komplektēt, atceries, ka tev noteikti ir nepieciešams skapītis zem izlietnes, skapītis 4S, kurā varēsi izvietot dakšas un karotes, obligāti nepieciešams augšējais skapītis trauku žāvēšanai, kā arī jāpadomā par to, kāds skapītis jāizvēlas nosūcēja integrāciji. Izvēloties pārējos skapīšus, galvenais princips - lai augša ar apakšu ir perpendikulāri un tev parocīgi. 

Kā atrast savu stilu?
Mūsu veikalā ir plaša modulējamo virtuves skapīšu izvēle, vairāk nekā no 10 ražotājiem. Tu varēsi atrast gan klasiskas virtuves, gan zviedru virtuves un modernas glancētas virtuves.  Droši izstaigā visus mūsu virtuves skapīšu piedāvājumus un Tu noteikti atradīsi sev vispiemērotāko!

Ar cieņu
Akcijaspreces.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)