Banner 980x90

Kokmateriālu vairumtirgotājs "Pata" izveidojis meitasuzņēmumu "Pata Jēkabpils"

Rīga, 21.janv., LETA. Kokmateriālu vairumtirgotājs un mežsaimniecības uzņēmums "Pata" izveidojis meitasuzņēmumu "Pata Jēkabpils", liecina "Firmas.lv" informācija.

Jaundibinātās kompānijas pamatkapitāls ir 120 000 eiro, bet tās vienīgā īpašniece ir "Pata", kura savukārt pieder Uldim Mierkalnam. "Pata Jēkabpils" juridiskā adrese ir Zīlānu iela 66C, Jēkabpilī.

"Pata Jēkabpils" valdes priekšsēdētājs ir Mierkalns, bet kompānijas valdes locekļu amatos iecelti Ilze Bukulde un Jānis Mierkalns, kuri ir arī "Pata" valdes locekļi.

Komercreģistrā "Pata Jēkabpils" iegrāmatota ceturtdien, 17.janvārī.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka 2017.gadā "Pata" strādāja ar 163,633 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 18,6% vairāk nekā gadu iepriekš, taču kompānija cieta zaudējumus 1,046 miljonu eiro apmērā pretstatā peļņai gadu iepriekš.

"Pata" reģistrēta 1999.gadā, un tās pamatkapitāls ir 16,135 miljoni eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)