Banner 980x90

Labdarības akcijā "Dzīvo vesels" turpinās pieteikšanās ķirurga un podologu konsultācijām

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Labdarības akcijā "Dzīvo vesels" turpinās pieteikšanās ķirurga un podologu konsultācijām, informē Jēkabpils reģionālās slimnīcas direktors Ivars Zvīdris.

Pieteikšanās traumatologu konsultācijām šobrīd jau ir noslēgusies.

Atsaucoties labdarības akcijas "Dzīvo vesels" iniciatora traumatologa – ortopēda Kaspara Ūdra aicinājumam, ķirurgs, proktologs Andrejs Miļčevskis bez maksas konsultēs 120 pacientus un veiks 12 ķirurģiskas operācijas. Ķirurgs konsultēs pacientus ar ādas, zemādas veidojumiem, žultspūšļa problēmām, bruku, resnās zarnas, hemoroīdu problēmām. Pacientu loks - pensionāri, invalīdi, politiski represētās personas.

Savu dalību akcijas norisē ir apstiprinājuši kāju pēdu problēmu speciālisti, podolgi -Anete Meinarte un Ligita Simsone. Akcijas laikā podologi konsultēs 110 pacientus ar kāju, pēdu problēmām, kā arī veiks 33 pēdu aprūpes procedūras.

Pacientu loks – pacienti ar ādas sabiezējumiem pēdās, plaisām pēdas priekšējā daļā un papēžos, ieaugušu nagu problēmas, nagu formas un krāsas izmaiņas, varžacis, kārpas, čūlas, ādas un nagu sēnītes u.c.

Pacienti aicināti darba dienās no plkst. 9:00 līdz plkst. 16:00 zvanīt uz tālruņa numuru +371 29630858 un pietiekties bezmaksas medicīniskajām konsultācijām.

Pieteikšanās kārtība:
 zvanot uz norādīto tālruņa numuru, iedzīvotājam jānorāda:
* Vārds, uzvārds, dzimšanas dati;
* Ķirurga konsultācijām - statuss – pensionārs, invalīds, politiski represēta persona;
* Deklarētā dzīvesvietas adrese;
* Kontakttelefons;
* Diagnoze (ja ir zināma) vai īss veselības traucējuma apraksts.

Ierodoties uz konsultācijām, iedzīvotājiem būs jāņem līdzi visi pieejamie ar diagnozi saistītie, kā arī statusu apliecinošie dokumenti.

Medicīnisko konsultāciju un operāciju faktiskā norise Jēkabpilī plānota no 10. līdz 15.augustam Jēkabpils reģionālajā slimnīcā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)