Banner 980x90

Lieldienu dekorācijām Jēkabpilī šogad tērēti 3200 eiro

Rīga, 17.apr., LETA. Lai Jēkabpili izrotātu Lieldienām, pašvaldība šogad ieguldījusi aptuveni 3200 eiro, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Pirmās svētku dekorācijas tika izvietotas atjaunotajā Kena parka estrādē, ko tagad ieskauj putni, savukārt estrādes centrā atrodas ligzda, kas piepildīta ar krāsainām olām. Dekorācijas Kena parka estrādē tapušas, pateicoties Kultūras pārvaldes komandas darbam, sadarbībā ar pilsētas vecāko ainavu arhitekti Sintiju Pastari.

Vecpilsētas laukumu piepildījuši pavasarīgi koki, kuru zarus rotā raibas Lieldienu olas. Krāsainas Lieldienu olas izvietotas arī pilsētas satiksmes kustību apļos.

"Pirms Lieldienu svētkiem kā pēdējās pilsētas teritorijā izvietotās dekorācijas ir Lieldienu zaķi, kuri rokās tur košas tulpes. Šīs dekorācijas izvietotas vairākās vietās pilsētā - pie tirdziņa Krustpils pusē, dažos satiksmes kustību apļos, papildinot jau uzstādītās dekorācijas, un Palejas ielā 28a, uz pašvaldībai piederošās zemes. Šogad, dekorējot pilsētu, ir izmatotas esošas dekorācijas, kuru klāsts ir papildināts arī ar jauniem elementiem, kas izvietoti Vecpilsētas laukumā un Kena parka estrādē," skaidroja Pastare.

Šogad Lieldienu dekorācijām pilsētā izlietoti aptuveni 3200 eiro. Pašvaldības pārstāve skaidroja, ka arī turpmāk pilsētas svētku noformējumam tiks izmantotas jau esošās dekorācijas, kuras papildinās ar jauniem elementiem, tādējādi taupot līdzekļus un lietderīgi izmantojot esošos resursus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)