Banner 980x90

papildināta - Krustpils novadā svētdien 400 kvadrātmetru platībā deguši sadzīves atkritumi

(Pievienotas pēdējās divas rindkopas.)

Rīga, 17.sept., LETA. Krustpils novadā svētdien 400 kvadrātmetru platībā deguši sadzīves atkritumi, turklāt ugunsgrēka dzēšanas darbi joprojām turpinās, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests.

Vakar ap plkst.15 VUGD saņēma izsaukumu uz Mežāres pagastu, kur dega atkritumi. Notikuma vietā ugunsdzēsēji konstatēja, ka ar atklātu liesmu deg sadzīves atkritumi 400 kvadrātmetru platībā.

Pēc aptuveni septiņām stundām šis paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks tika lokalizēts un patlaban turpinās tā dzēšanas darbi.

Pašvaldību kapitālsabiedrības SIA "Vidusdaugavas SPAAO" valdes loceklis Jānis Bisenieks aģentūrai LETA apstiprināja, ka ugunsgrēks noticis atkritumu apsaimniekotāja poligonā "Dziļā vāda". Viņš apgalvoja, ka "panikai nav pamata", jo uguns ātri nodzēsta, lai arī VUGD darbinieki objektā dežūrējuši visu nakti un arī šorīt. Tāpat notiek atkritumu pārstumšana ar tehniku.

Pašlaik tiek izskatīti divi ugunsnelaimes iemesli - ļaunprātīga dedzināšana vai pašaizdegšanās. Par notikušo paziņots Valsts policijai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)