Banner 980x90

Par 10 500 eiro atjaunots ceļš Mežaparkā Jēkabpilī

Rīga, 18.sept., LETA. Jēkabpils Mežaparkā noslēgušies aktīvās atpūtas kalna piebraucamā ceļa remontdarbi, kas izmaksājuši 10 493 eiro, aģentūru LETA informēja SIA "Jēkabpils pakalpojumi".

 Darbi veikti pēc Jēkabpils Sporta centra pasūtījuma. 

Ceļa remontdarbu laikā tika sakārtota lietus ūdens novadīšana no braucamās daļas, izrokot sāngrāvjus un iebūvējot divas caurtekas lietus ūdens novadīšanai. 

Būvinženieris Aigars Začests stāstīja, derīgais materiāls no sāngrāvjiem izmantots esošā ceļa paaugstināšanai atsevišķos posmos, kā arī iesēdumu izlīdzināšanai. Vieglā autotransporta pārvietošanās joslas virskārta tika izbūvēta no dolomīta šķembu maisījuma, par paveikto informēja Začests.

Piebraucamā ceļa remontdarbi veikti, lai nodrošinātu iedzīvotājiem ērtu piekļuvi pie Radžu ūdenskrātuves peldvietām, aktīvās atpūtas un ugunskura vietām.

Kopējās darbu izmaksas ir 10 493 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)