Banner 980x90

Par 300 000 eiro pārbūvēs Jēkabpils 2.vidusskolas sporta laukumu

Jekabpils24.lv
Jekabpils24.lv
Jēkabpilī par 301 731 eiro paredzēts pārbūvēt Jēkabpils 2.vidusskolas sporta laukumu, aģentūru LETA informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece Laura Afanasjeva.

Pārbūves darbu gaitā tiks veikta laukuma esošā seguma un konstrukciju demontāža. Pēc pārbūves sporta laukumam apkārt tiks aplikts jauns žogs, teritorijā tiks uzstādīti soliņi, atkritumu urnas, trīs karoga masti, bet sporta aktivitāšu zonā tiks atjaunoti sporta laukumi, uzstādīti basketbola grozi, volejbola tīkls, horizontālās vingrošanas trepes, pievilkšanās stieņi, līdztekas, zviedru siena, futbola vārti, sagatavota tāllēkšanas bedre, kā arī lodes grūšanas sektors.

Papildu visam minētajam tiks ierīkots arī apgaismojums, atjaunoti lietus ūdens kanalizācijas tīkli un citas komunikācijas. Saskaņā ar iepirkuma līgumu pārbūves darbus veiks SIA "Jēkabpils PMK", tos pabeigt paredzēts līdz šī gada 30.septembrim.

Projekta īstenošanai Jēkabpils pilsētas pašvaldība ir paņēmusi aizņēmumu Valsts kasē. Bez pārbūves darbu veikšanas projekta līdzekļi ir paredzēti arī būvuzraudzībai un autoruzraudzībai.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)