Banner 980x90

Par konkursā "Ģimenei draudzīgākā pašvaldība" iegūto naudu papildināts bērnudārza rotaļu laukums Jēkabpilī

Rīga, 2.jūl., LETA. Par 4000 eiro, ko pašvaldība ieguvusi par atzinību konkursā "Ģimenei draudzīgākā pašvaldība 2018", pirmsskolas izglītības iestādē "Zvaigznīte" Jēkabpilī ar jaunu aprīkojumu papildināts rotaļu laukums, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Bērnu rotaļu laukumā izveidots virvju tunelis ar slīdkalniņu un divu veidu virvju šķēršļu trases - ar dēlīšiem un ar trapecēm.

"Bērni ir mūsu nākotnes pamats, tāpēc piešķirtais finansējums konkursā tiek novirzīts tieši šim mērķim - radīt labāku brīvā laika pavadīšanu pilsētas mazākajiem iedzīvotājiem," atklāja pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Kraps (GKML).

Aģentūra LETA arhīvs liecina, ka Jēkabpils pašvaldība konkursā saņēma apbalvojumu papildu nominācijā par ieguldījumu darbā ar jauniešiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)