Banner 980x90

Presto Autoskola Jēkabpilī – kur tehnoloģijas ietaupīs naudu!

Mūsu valstī ik gadu vairāk nekā vienpadsmit tūkstoši jauno vadītāju iegūst braukšanas apliecību un kļūst par daļu no pusmiljona aktīvo ceļu satiksmes dalībnieku vidus. Iespējas un vajadzības ir dažādas, tomēr autoskolas izvēle jāveic ļoti uzmanīgi, lai nodrošinātu to, ka tiesības varēs saņemt kvalitatīvi, ātri, sev izdevīgā un ērtā vietā. Viens no zināmākajiem autoskolu tīkliem Latvijā – Presto Autoskola – atver jaunu filiāli Jēkabpilī, un nu arī jēkabpiliešiem būs iespēja apmeklēt labāko autoskolu Latvijā.

Presto Autoskola apkalpošanas perfekcija
Presto Autoskola Jēkabpilī nav vienkārša autoskola, bet gan autovadītāju universitāte, kas sniedz ne vien teorijas zināšanas, bet arī izcilas prakses piemērus, lai topošais vadītājs kļūtu par drošu un pārliecinošu ceļu satiksmes dalībnieku. Presto Autoskola pilsētas iedzīvotājiem ir iespēja izvēlēties labāko, jo tā piedāvā zinošus un profesionālus pasniedzējus un instruktorus, mājīgas telpas un atšķirīgu redzējumu par mācību procesu un tā mērķiem. 

Kāpēc Presto ir labākā autoskola? 
• Par 20% mazākas kopējās mācību izmaksas nekā citās autoskolās, taču par 20% labāki CSDD eksāmenu rezultāti nekā citās autoskolās.
• Izcila un nepārspēta kvalitāte, jo Presto ir Nr. 1 autoskola gan pēc CSDD statistikas, gan neatkarīgā pētījuma autoskolas.com datiem.
• Presto ikvienam topošajam vadītājam sniedz nebijušu servisu un Eiropā unikālus digitālos risinājumus, kas ļauj gūt lielisku pieredzi.

CSDD dati apliecina Presto Autoskola kvalitāti 
No CSDD statistikas viedokļa, 2017. gadā Presto zīmols ir bijis neapstrīdams līderis, jo teorētiskās apmācības eksāmenu visām apmācību kategorijām Presto audzēkņi ar pirmo reizi eksāmenu nokārtoja 94% gadījumu, kas pēc šīs statistikas ieņemt 1. vietu. Tikpat lieliski rezultāti ir arī A un B kategorijās, kur Presto Autoskola ir 1. vietā. Jāpiezīmē, ka Presto A kategorijā pārspēj pat specializētās motoskolas. 

Presto piedāvā caurspīdīgu un atklātu izmaksu pozīciju parādīšanu, piedāvājot tirgū konkurētspējīgas cenas par pakalpojumiem un kvalitāti, kas ir krietni augstāki par šajā nozarē vidējo rādītāju. Rūpējoties par ātrāku kursu pabeigšanu, vadītājiem, kas nokārto eksāmenus trīs mēnešu laikā, Presto apmaksā CSDD eksāmenu. Šī dāvana ir lielisks motivators, lai apmācības pabeigtu pēc iespējas ātrāk.  

Presto Autoskola ir mūsdienīgākā autoskola Eiropā
Jēkabpils autoskola Presto ir modernākā un inovatīvākā autoskola Latvijā, jo piedāvā noslēgt distances līgumu tikai 3 minūšu laikā, netērējot laiku un līdzekļus, lai nokļūtu autoskolā. Arī praktiskajām braukšanas nodarbībām ērti iespējams pieteikties mājaslapā, ietaupot savu laiku, tiešsaistes kalendārā izvēloties pieejamos instruktorus sev vēlamajā dienā un laikā. Mājaslapā iespējams samaksāt par braukšanas nodarbībām un medicīnisko komisiju, padarot ikdienu maksimāli efektīvu un nestāvot rindā medicīnas iestādē pie kases. Tikpat ērti iespējams iegūt medicīnas izziņu.

Presto Autoskola mērķis – izpratnes veidošana
Salīdzinājumā ar citām autoskolām Jēkabpilī un Rīgā Presto autoskolas mērķis nav kursantam iemācīt pēc iespējas precīzāk atbildēt uz CSDD testa jautājumiem, bet gan radīt izpratni par šiem jautājumiem, saprast cēloņsakarības un to, ko var nozīmēt nepareiza rīcība konkrētā gadījumā – kādas sekas un draudus tas var radīt sev un apkārtējiem. Zvanot 2774 8988 vai atnākot uz Presto Autoskolu, iespējams pārliecināties par mācību iestādes patiešām lielo interesi par drošu un sakārtotu ceļu satiksmi ilgtermiņā, izskolojot labākos un profesionālākos braucējus. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)