Banner 980x90

Rūdolfam Rozītim vadīt "lūšus" palīdzēs Gunārs Gailītis

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Iepriekš ziņots, ka BK "Jēkabpils" galvenā trenera amatu ieņem Rūdolfs Rozītis un starpsezonā komandas sastāvā apvienoti jau vienpadsmit spēlētāji. Vēl pirms pirmajiem treniņiem klubs ir panācis vienošanos ar bijušo "Latvijas Universitātes" trenera asistentu Gunāru Gailīti par pievienošanos "lūšu" komandai.

Kā pilsētas informācijas portālu Jekabpils24.lv informēja basketbola komandas pārstāvis, Gunārs Gailītis pildīs galvenā trenera asistenta pienākumus.

Rūdolfa Rozīša un Gunāra Gailīša ceļi krustojušies jau agrāk – abi bijuši spēlētāji "LU" komandā un kopā trenējuši Latvijas izlases U16 meitenes.

Gunārs Gailītis no 2008. līdz 2016.gadam bijis Dubultamatierlīgas komandas "Leifheit/Latvijas Universitāte" treneris un paralēli no 2011. gada pildījis "Latvijas Universitātes" trenera asistenta pienākumus "Aldaris" Latvijas Basketbola līgā. Gailītis no 2006. līdz 2011.gadam vadījis dažādas Latvijas jauniešu, pārsvarā meiteņu, izlases Eiropas un Pasaules čempionātos. 2010.gadā Eiropas čempionātā ar U18 puišiem izcīnīta 3.vieta, 2008.gadā Eiropas čempionāta B divīzijā ar U18 meitenēm – 1. vieta, 2006.gadā ar U16 meitenēm – 2.vieta, bet 2011.gadā ar U16 meitenēm – 3.vieta.

Gunārs Gailītis nākamajā sezonā vēlas izcīnīt pēc iespējas vairāk uzvaru un gūt daudz pozitīvu emociju gan sev, gan līdzjutējiem: "Iepriekš "LU" komandā mēs daudz zaudējām un dažkārt skats uz sezonu bija tāds, ka nedaudz būtu gribējies vairāk... Tāpēc personīgi vēlos vairāk izjust uzvaras garšu. Domājot par komandu, gribētos, lai "Jēkabpils" rāda skatāmu spēli un lai tribīnēs pulcētos vēl vairāk līdzjutēju. Pagaidām izskatās, ka komandā visi būs latviešu spēlētāji, kas ir diezgan reta parādība Latvijas basketbolā. Sagaidu, ka "Jēkabpils" būs latviska komanda, kas uzvar, un sagādā pozitīvus mirkļus sev un skatītājiem!"

Šonedēļ BK "Jēkabpils" basketbolisti pulcēsies Jēkabpilī, lai uzsāktu treniņus gaidāmajai 2016./2017.gada sezonai. Komandā šobrīd ir vienpadsmit spēlētāju: Renārs Magone, Jurijs Aleksejevs, Jānis Antrops, Kristaps Miglinieks, Artūrs Vītiņš, Mikus Sokolovs, Oskars Virsis, Edgars Štelmahers, Andrejs Šeļakovs, Roberts Stumbris un Rinalds Sirsniņš. Galvenais treneris - Rūdolfs Rozītis, trenera asistents – Gunārs Gailītis. Sagaidāms, ka līdz pirmajiem treniņiem komandai pievienosies divpadsmitais spēlētājs. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)