Banner 980x90

SIA "Jureckis un Ko" – automašīnu remonts un tehniskā apkope

SIA "Jureckis un Ko" – autoserviss, kas piedāvā augstas kvalitātes pakalpojumus un individuālu pieeju, rodot ikvienam klientam labāko risinājumu auto remontā un tehniskajā apkopē.

Savirzes regulēšana Liepājā

Savirzes regulēšana Liepājā tiek veikta SIA "Jureckis un Ko" – autoservisā, kas piedāvā augstas kvalitātes pakalpojumus un individuālu pieeju, rodot ikvienam klientam labāko risinājumu auto remontā un tehniskajā apkopē. Profesionāla savirzes regulēšana Liepājā tiek nodrošināta gan vieglajām un apvidus automašīnām, gan arīdzan komerctransportam, un tas ir viens no pieprasītākajiem automašīnu remonta pakalpojumiem. Savirzes regulēšana Liepājā, ko piedāvā autoserviss "Jureckis un Ko", tiek veikta ar efektīvām jaunākās paaudzes iekārtām, kas ļauj panākt ne tikai vienmērīgu automašīnas riepu nodilumu un ilgāku riepu ekspluatācijas laiku, bet arī atvieglot automašīnas vadību, ļaujot izbaudīt vienmērīgu, stabilu un, galvenais, drošu braukšanu. Vēl viena būtiska priekšrocība, ko nodrošina savirzes regulēšana Liepājā, ir ekonomija – pateicoties pareizi noregulētai savirzei, samazinās rites pretestība un līdz ar to arī automašīnas degvielas patēriņš.

Lasiet vairāk: https://www.jureckis.lv/pakalpojumi

Ritošās daļas remonts Liepājā

Ritošās daļas remonts Liepājā, ko veic autoservisa "Jureckis un Ko" pieredzējušie speciālisti, ietver sevī profesionālu ritošās daļas diagnostiku un kvalitatīvu detaļu uzstādīšanu – stūres mehānismu, amortizatoru, bremžu kluču, cauruļu, sviru, gultņu, bukšu un citu automašīnas ritošās daļas elementu nomaiņu un remontu. Ritošās daļas remonts Liepājā, autoservisā "Jureckis un Ko" tiek paveikts ar īpašu rūpību un augstu precizitāti, pateicoties modernām tehnoloģijām un speciālistiem, kuriem savs darbs sagādā patiesu gandarījumu. Automašīnas ritošā daļa regulāri tiek pakļauta lielai slodzei, tāpēc, lai braukšana ar auto būtu droša, ritošās daļas remonts ieteicams vismaz reizi pusgadā. Ritošās daļas remonts Liepājā, autoservisā "Jureckis un Ko" – garantēta augsta kvalitāte, drošība uz ceļa un pozitīva braukšanas pieredze! 

Lasiet vairāk: https://www.jureckis.lv/pakalpojumi

Bremžu remonts

Bremžu remonts un regulāra bremžu pārbaude ir obligāta nepieciešamība, lai izvairītos no bīstamiem negadījumiem uz ceļa, tāpēc autoservisā "Jureckis un Ko" bremžu remonts tiek veikts ar īpaši augstu atbildības sajūtu un precizitāti. Bremžu remonts notiek, izmantojot kvalitatīvas un praksē pārbaudītas rezerves detaļas, kuras iespējams iegādāties arī uzņēmumam "Jureckis un Ko" piederošajos veikalos Liepājā. Bremžu remonts autoservisā "Jureckis un Ko" ietver bremžu sistēmas diagnostiku, bremžu vienmērības pārbaudi un regulēšanu, bremžu eļļas nomaiņu, bremžu kluču, cilindru un bremžu suporta, tā vadīklas un citu bremzēšanas sistēmas detaļu remontu vai nomaiņu. Autoservisa speciālisti atgādina – īpaši svarīgs bremžu remonts un diagnostika ir pirms un pēc ziemas sezonas. Tāpat jāatceras, ka laikus veikts bremžu remonts paildzinās gan bremžu, gan pašas automašīnas ekspluatācijas laiku, kā arī pasargās no satiksmes negadījumiem.

Lasiet vairāk: https://www.jureckis.lv/pakalpojumi

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)