Banner 980x90

Uzsāk Jēkabpils 2.vidusskolas sporta laukuma pārbūvi

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Šonedēļ Valsts kase apstiprināja aizdevumu Jēkabpils pilsētas pašvaldībai, kas paredzēts Jēkabpils 2.vidusskolas sporta laukuma pārbūvei. Saskaņā ar iepirkuma līgumu pārbūves darbus veiks SIA "Jēkabpils PMK".

Kā pilsētas informācijas portālu Jekabpils24.lv informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece Laura Afanasjeva, pārbūves darbu ietvaros tiks veikta laukuma esošā seguma un konstrukciju demontāža. Pēc pārbūves sporta laukumam apkārt tiks uzstādīts jauns žogs, teritorijā tiks uzstādīti soliņi, atkritumu urnas, trīs karoga masti, bet sporta aktivitāšu zonā tiks atjaunoti sporta laukumi, uzstādīti basketbola grozi, volejbola tīkls, horizontālās vingrošanas trepes, pievilkšanās stieņi, līdztekas, zviedru siena, futbola vārti, sagatavota tāllēkšanas bedre, kā arī lodes grūšanas sektors.

Papildu šim tiks ierīkots arī apgaismojums, atjaunoti lietus ūdens kanalizācijas tīkli un citas komunikācijas. Darbus paredzēts veikt līdz 2016.gada 30.septembrim. Kopējā summa pārbūves darbu veikšanai, būvuzraudzībai, autoruzraudzībai 301 730, 70 eiro ar PVN. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)