Banner 980x90

Zemgales NVO projektu programmā atbalstīti 20 projekti

Foto: Pilseta24.lv
Foto: Pilseta24.lv
Šogad no 39 Zemgales nevalstisko organizāciju (NVO) projektu programmā iesniegtajiem projektiem atbalstu savu aktivitāšu īstenošanai guva 20 projekta pieteicēji, aģentūra LETA uzzināja Zemgales NVO centrā.

Pilsoniskās sabiedrības iniciatīvu jomā tika atbalstīti septiņi projekti, starpkultūru dialoga jomā - seši, bet mazākumtautību jomā atbalstīti septiņi projekti. Jau sākta projektu aktivitāšu īstenošana, bet visas projektu aktivitātes tiks īstenotas līdz 19.decembrim.

Kopumā programmā bija pieejami 24 000 eiro.

Piemēram, biedrības "Jēkabpils pensionāru apvienība "Sasaiste" projekta "Kopienas izaugsmei - sāksim ar sevi!" mērķis ir aktivizēt iedzīvotāju pilsonisko līdzdalību un savstarpējo sadarbību savas dzīves un vides kvalitātes uzlabošanā Jēkabpils nomaļajā Ķieģeļu ielas mikrorajonā, rīkojot seminārus un diskusiju ar pilsētas vadību.

Savukārt Jelgavas nacionālo kultūras biedrību asociācija īstenos projektu "Esam atvērti", izveidojot latviešu valodas klubu mazākumtautību pārstāvjiem un rīkojot citas aktivitātes.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)