Banner 980x90

Jēkabpils sakārtos izglītības iestāžu infrastruktūras

Jekabpils24.lv
Jekabpils24.lv

Par Jēkabpils nākamā gada budžeta prioritātēm pašvaldības deputāti šodien domes sēdē apstiprinājuši izglītības iestāžu infrastruktūras sakārtošanu un pilsētas ielu tīkla kvalitātes uzlabošanu, tostarp lietus ūdens novadīšanas sistēmas sakārtošanu.

Kā prioritātes apstiprinātas arī Jēkabpils vēstures muzeja infrastruktūras un pakalpojumu uzlabošana un Jēkabpils pilsētas rekreācijas zonu un parku labiekārtošana.

Domes sēdē pašvaldības deputāti apstiprināja arī budžeta komisiju 12 cilvēku sastāvā, tās priekšsēdētājs būs Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Leonīds Salcevičs, un komisijas reglamentu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)